Vi tager dig seriøst!

Vores absolut vigtigste værdi, at vores kunder ALTID skal føle sig taget seriøst – også i lang tid efter et eventuelt køb. Ud over, at vi selvfølgelig tilbyder dig rådgivning om din maskine – uanset om du købte din maskine i går, eller om du købte den for flere år siden, så garanterer vi også, at du kan finde slitage- og reservedele til din maskine eller dit redskab.

 

Vi ved, at det er en generel udfordring at finde reservedele til den type maskiner, som vi sælger – og at mange må ty til loppemarkeder, brugtsider og suspekte garagesalg for at finde defekte maskiner, hvorfra der kan høstes reservedele. Det synes vi er et problem, og derfor har vi fokus på, at det ikke skal være sådan hos os. Vi garanterer derfor, at du, i hele maskinen/redskabets levetid kan finde de reservedele som maskinen bruger*.

 

Kan du ikke finde reservedele til din maskine, eller er den ikke længere i vores sortiment?

Hvis du har besvær med at finde det, du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: info@dk-tec.dk, på telefon: 66 12 82 22 (husk +45 foran, hvis du ikke ringer fra Danmark), eller gennem chatten her på vores webshop.

 

*Der tages højde for udefrakommende faktorer – som eksempelvis fabrikslukninger osv. Dette er dog aldrig sket før, og vi håber selvfølgelig heller ikke, at det kommer til at ske i fremtiden.