Brakpudser til traktor

Leder du efter en brakpudser eller brakklipper i en god kvalitet og til en stærk pris, så finder du den her hos DK-TEC. Vi har et godt udvalg af brakpudsere i flere størrelser og klippebredder. Sortimentet dækker ethvert behov, med en arbejdsbredde mellem 120 cm og 180 cm.

Brakpudser

Brakklipper, afpudser eller brakpudser som vi kalder dem er udstyret med kraftige knive der sidder løst på en tallerken i stedet for slagler på en aksel, trimmertråde eller mindre men dog mere præcise knive som findes i rotorklippere.
Vores brakpudsere har monteret et punkterfrit hjul på bagenden, et hjul der kan justeres i højde som derved også justerer maskinens slåhøjde. I forhold til service er maskinen enkel og nem at servicere da den ikke har remme og de eneste bevægelige dele er tallerkenen og PTO-akslen. Brakpudsere er velegnet til at slå tidsler, brændenælder og er helt optimal til græs hvor der ikke er større ujævnheder, store hældninger eller risiko for store grene og sten.

Hos DK-TEC har vi flere forskellige modeller af brakpudsere fra 120 cm i bredden og op til 180 cm i bredden. Alle er samlet, testet og leveres 100% køreklar. Har ud spørgsmål til maskinen du kigger på, ønsker du bedre billeder af nogle detaljer eller en videopræsentation, kan du kontakte os på mail eller telefon og vi vil sørge for at sende dig materialet.

 

Antal produkter: 3

Antal produkter: 3