Mobile flishuggere og flishuggere til traktor

Søger man efter en flishugger til traktor til en fornuftige pris og i en fantastisk kvalitet, så er man kommet til det rigtige sted. En DK-TEC flishugger til traktor er en særdeles effektiv og robust maskine og et uundværligt redskab når der skal laves flis. Alle modeller leveres 100 % køreklar, prøvekørt og gennemtestet inden de når ud til kunderne. Køber man en flishugger her, er man som kunde derfor i trygge og sikre hænder! Her får man rådgivning før, under og efter køb!

FLISHUGGER TIL TRAKTOR FRA DK TEC

Dansk manual medfølger til alle modellerne. Vi har desuden alle reservedele og sliddele til alle modeller på lager.

Har man behov for rådgivning vedrørende en flishugger til traktor er man mere end velkommen til at kontakte

DK-TEC på 66 12 82 22 eller pr. mail på info@dk-tec.dk

FIND DIN NYE FLISHUGGER TIL TRAKTOR HER:

Vi har flishuggere i mange forskellige størrelsesklasser.  Mobile flishuggere du kan skubbe rundt manuelt i haven eller trukket af havetraktor med kuglekobling sammenkoblet med en ATV.
Vores mindste flishugger eller komposter tager grene op til 8 cm i diameter.
Den største af vores flishuggere tage grene op til 25 cm i diameter. Denne maskine skal kobles på traktor og drives af PTO’en derpå. De mobile flishuggere drives af små benzin motorer fra 6,5HK til 15HK og de fås med rekylstart eller elstart. Alle maskinerne er inden afsendelse herfra samlet, påfyldt olie, smurt og testet. Det betyder at når du modtager maskinen derhjemme at det eneste du skal tænke på er at komme i gang med at lave flis hvad enten du har fældet en hel skov eller blot er i gang med at få ryddet op i havens grene, kvaste og beskårne træer.

Inde under de enkelte maskiner kan du læse om maskinens hårde data, se billeder og videoer af flishuggerne i brug.
Under fanebladet ”Dele til din maskine” kan du se hvad vi har af reservedele til lige netop din maskine.
Under produktinformation kan du hente manualen og reservedelstegningen der kan give et overblik over alle tilgængelige reservedele til maskinen.
Har du behov for at få en præsentation af noget bestemt på en maskine, så skriv endelig til os, så laver vi en kort video til dig hvor vi forklarer det du spørger om.

Antal produkter: 11

Antal produkter: 11