Her finder du effektive og prisbillige stubfræsere til minilæssere, minigravere eller mobile små stubfræsere der kan flyttes ved håndkraft.

Stubfræser

Stubfræsere er intet mindre end geniale når det drejer sig om at fjerne stubbe. Det er en løsning der sikrer at hele stubben og en del af roden under jorden bliver fræset væk så man kan anlægge en ny plæne, læhegn eller noget helt tredje.
Andre måde at fjerne stubbe på kræver enten oceaner af mængder tålmodighed eller stort maskineri til at trække og eller grave stubben fri.
Ved stubfræsning fræser man simpelthen stubben op til rent savsmuld som let kan fjernes eller forsvinder af sig selv med tiden. Der findes flere forskellige typer af stubfræsere.

Hos DK-TEC har vi 3 forskellige modeller. En mindre mobil stubfræser der nemt kan flyttes rundt ved håndkraft i haven. Denne model kan fjerne mindre stubbe. De to andre modeller vi fører kan monteres på enten en minilæsser eller en minigraver. Disse modeller er stadig ret mobile men kræver en maskine de kan monteres på. Til gengæld kan de fjerne større stubbe som skal fræses under niveau. Uanset om du har små opgaver i haven, eller større opgaver i skoven, i parken, på gården, alléen eller kirkegården kan DK-TEC levere en stubfræser til dit behov.
Har du uddybende spørgsmål til maskinen du kigger på eller ønsker du andre billeder af detaljer på maskinen eller en videopræsentation, kan du kontakte os på mail eller telefon og vi vil sørge for at sende dig materialet.

 

Antal produkter: 6

Antal produkter: 6