Vi er dk-tec


Størstedelen af vores kunder er den såkaldte "arbejdsmand" - og det er størstedelen af os selv også. Netop derfor kan vi tilbyde en kompetent, jordnær og realistisk rådgivning. Vi ved nemlig, hvad vi taler om, og i stor udstrækning også, hvad vores målgruppe har af behov, udfordringer og ønsker til deres maskiner og redskaber. Det er dét, der er grundstenen i vores virksomhed - at gøre hverdagen nemmere for dig, der arbejder med at drive det lille landbrug, anlægger haver, arbejder i boligforeningen, på kirkegården, i skovbruget, på rideskolen osv. osv. 

Vores værdier

Vi sætter selv pris på tryghed, handlekraft, ordentlighed i vores daglige arbejde og vores omgang med hinanden - og derfor er det også tre af de værdier, som vi baserer vores virksomhed og tilgang til vores kunder på. Det skal være trygt for dig at handle hos os - ikke kun i købsprocessen, men også både før og efter. Når du er i kontakt med os, skal du mærke en handlekraft  og ikke mindst: en handlelyst. Det kommer bl.a. til udtryk i vores måde at håndtere ordrer på. Vi ved, at det er vigtigt for dig, at komme igang med arbejdet, så derfor sørger vi altid for at få din maskine afsted samme dag som du bestiller (hverdage inden kl. 14).

Vi sætter en stor ære i ordentlighed. Vi lover ikke mere end vi kan holde, og vi gør vores bedste for, at du skal føle dig taget seriøst og behandlet med respekt.

Du må gerne forvente noget af os - det håber vi faktisk, at du gør! 

Her finder du os